lauantai 23. kesäkuuta 2012

Terveisiä terassilta

Täällä sitä eilinen päivä vietettiin. Oli kyllä niin ihana ilma että!!  Me päädyimme tänä vuonna sellaisen ratkaisuun, että jäimme juhannukseksi kotiin. Meillä on viime aikoina vietetty niin vähän aikaa perheenä ja nimenomaan kotona, että ajatus kiireettömästä kotona olosta veti voiton. Aurinko tosiaan helli eilen oikein kunnolla ja me puuhailtiin rauhassa rästihommia pois. Istutettiin kaksi puuta, siivoilin terassia, öljyttiin ulkokalusteet jne... Lapset polskivat vedessä ja välillä grillailtiin. Mahtava päivä!!
 

 
Kuviakin sain napattua vasta kun aurinko laski puiden taakse, niin kirkasta oli siihen asti. 

Tänään sitten ei ole paljon viitsinyt nenäänsä ulos laittaa, sen verran kylmä ilma siellä on.






 Tämän kaappivanhuksen ostin kirpparilta 35 euron hintaan ja se pääsi maalauksen jälkeen tänne. Se sai sisäänsä aikamoisen läjän saappaita ja sandaaleja, jotka aiemmin pyörivät kasassa tuossa ovien edessä.
 


Tänä vuonna kokeilin ekaa kertaa lankaköynnöstä pelargonioiden kanssa ja lankaköynnös näyttää viihtyvän tosi hyvin ulkona. Sisällä nuo tuppaavat mulla aina kuivettumaan, mutta täällä ovat kasvaneet ihan hurjasti muutamassa viikossa.


 Mies lähti juuri maalailemaan mun uutta (vanhaa) löytöäni autotalliin, joten kai minäkin sitten lähden laittamaan salaatit valmiiksi ja grillin kuumaksi, jotta saadaan tänään jotain syötävääkin.:)


Oikein mukavaa ja rentouttavaa keskikesän viettoa kaikille ja toivotaan, että se aurinkokin sieltä palailee !:)
 

35 kommenttia:

  1. Ompas terassi viihtyisä..niin tutunnäköinen asetelma; valkoiset pelargoniat, lankaköynnös ja sinkkivaasi. Ihan kuin meilläkin. Täällä olen koneella nyt maalauspaussilla, tällä kertaa maalailen ulkokalusteita. Eilen öljysin pation. Lapset mummuloissa, äiteellä aikaa. Hyvää kesän jatkoa ja palaamisiin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan! Enhän mä vielä mihinkään mennytkään, pitkästä aikaa kun tänne pääsin. Voihan sitä vähän nälkääkin nähdä. Asiat tärkeysjärjestykseen.:) Mulla on pohdinnassa, josko öljyis mustalla nuo puuosat, niissä kun kaikenlaista elämän jälkeä.. Sullahan on ihana juhannus, kun saat rauhassa touhuilla. Hyvää kesänjatkoa myös sulle!

      Poista
  2. Upea terassi ja ihanat istutukset!! Täälläkin oli eilen täydellinen Juhannuskeli, mutta tänään on pilvistä ja tulee kovasti. Ompelupäivä siis =D

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Harmi tuo ilma, mutta riittäähän sitä tosiaan sisälläkin puuhaa, jos sais tästä koneelta ittensä isti.. Mukavia ompeluhetkiä! :)

    VastaaPoista
  4. Kun näin tuon pikkukuvan, niin heti tiesin, että täällä on joku liiankin ihana postaus!:D Voi että, et tiedäkään, miten paljon unelmoin tuollaisesta terassista!! Siis Aivan Ihana!<3
    Meillä oli eilen aurinkoinen, mutta melko kylmä ilma, tänään samanmoinen. Huomiseksi onkin sitten luvannut sadetta.
    Oikein ihanaa Juhannuksen jatkoa sinulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ystäväni! Tykkään itsekin terassista kovasti. Parasta on kun sinne ei tuule, koska täällä tuulee usein ja kovaa..:) Mä en ole edes uskaltanut katsoa huomista sääennustetta, niin paljon olisi pihalla hommia.:)

      Poista
  5. mää oonkin jo ootellut millon päivittelet :) kaunista teidän terassil.hyvää juhannuksen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva jos joku kaipaileekin. Pitänyt monasti päivittää, mutta kiireet vieneet..:)

      Poista
  6. Todella kaunis terassi, oikein viihtyisä. En ihmettele yhtään, että valitsitte kotona olon. Lankaköynnös on yksi mun lemppareista nykyään, se on niin moni käyttöinen ja kestää syksylläkin melko pitkään. Sopii tosi kauniisti valkoisen pelargonian kanssa.
    Mukavaa kesän jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Lankaköynnös on munkin lemppari, mutta sisälle tosiaan jooudun ostamaan usein uuden.:)

      Poista
  7. Oivoi, kuinka ihanannäköistä, tuolla se silmä ja mieli lepää!! Hyvää juhannusta :)

    VastaaPoista
  8. Olet sisustanut niin kauniisti terassin :)
    Mukavaa juhannusta sinne!

    VastaaPoista
  9. Ihana terassi ! Kauniisti olet kukkaset ja kalusteet laitellut. Viihtyisää :)

    VastaaPoista
  10. Upea terassi, nuo korituolit on ihanat ja sopii terassille. Mistä olet ne ostanut?
    Mulle käy lankaköynnöksen kanssa aina kans niin että ne kuivuu, taidankin hankkia ulos sellaisen kun tykkään niin siitä.
    Hyvää Juhannuksen jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korituolit ovat Ikeasta. Tosi tukevat ja hyvät istua.
      Kannattaa kokeilla lankaköynnöstä ulos, mulla ainakin menestynyt nyt tosi hyvin. Ostin taas kaksi sisällekin, mutta pelkäänpä, etteivät kauaa ole elossa..:)

      Poista
  11. Aivan ihana tuo teidän terassi. Meillä on saatu auringosta nauttia tänäänkin, mutta nyt pilvet kummittelee jo vasta rannalla. Leppoisaa Juhannuksen jatkoa sinne teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meilläkin aurinko palasi tänään iltapäivästä, kunpa nyt jaksaisi paistaa.:)

      Poista
  12. Ihana terassi. Joskus on niin paljon parempi vaihtoehto jäädä kotiin ja nauttia erilailla. Onko sinulla jokin yrtti tuossa pienemmässä peltivadissa?
    Mukavaa juhannukssen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mekin ollaan aina pienenkin vapaan koittaessa menossa, milloin mihinkin. Nyt olen kyllä niin nauttinut kotona olemisesta ja myös valmistuneista töistä. Siinä kasvaa laventeli, joka on hukannut huonossa hoidossa kaikki kukkansa. Toivottavasti tuosta vielä tokenee.:)

      Poista
  13. Todella kaunis terassi teillä. :) Mietin meidän tulevaan pian valmistuvaan taloon myös noita laseja terassille. Näyttäisi tosi kivalle, kuten teidän terassista huomaa. Voisi ihan eri tavalla sisustaa, kun lasit on suojana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Me ollaan ainakin tykätty kovasti lasituksesta. Sisustaminen on tosiaan helpompaa. Mutta myös mukava sateisella ja tuulisella säällä. Pesemisestä miinusta! :)

      Poista
  14. Aikast samoin on juhannus vilahtanut täälläkin. Mies pesi takaterassin, on vahattu ja siivottu vene, mä oon saanut rästihommia tehtyä sisällä... kivaa olla kotonakin, niinkuin sanoit, yhdessä ja perheenä. Meillä on arki aina ihan hulabaloota (yritys), niin nää pyhät on ihan luksusta.

    Terassi on ihan wou!!

    VastaaPoista
  15. Kiitti Teija.
    Samaa hulabaloota meillä, aina. Yrittäjän vaimohan minäkin! =D

    VastaaPoista
  16. Onpa kaunis ja kutsuva terassi!

    VastaaPoista
  17. Voi kun kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!!
    Teillä on aivan ihanan näköinen terassi <3 Joskus on kyllä hyvä vähän levähtää ja viettää aikaa perheen kanssa:)

    Oikein hyvää kesän jatkoa, kun se juhannuskin jo meni ;)

    VastaaPoista
  18. Oih, miten ihastuttava terassi, täällä viihtyy varmasti, sataa tai paistaa!
    milana

    VastaaPoista
  19. Hei, mistä olet hankkinut nuo isot sinkkivadit?

    VastaaPoista
  20. Sinkkivaadit ovat tarjoustalosta.

    VastaaPoista
  21. Hei kiitos, voisitko vielä kertoa vatien mitat? Tarvitsisin vastaavia, mutta en tiedä oikein, että minkäkokoisina. Sinun näyttävät täydellisiltä.

    VastaaPoista