lauantai 11. joulukuuta 2010

Kuulumisia ja ulkoilua

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne viime postauksessa. Olen myös saanut uusia lukijoita ja heille toivotan Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani! Itse en ole pahemmin viime päivinä ehtinyt blogeissa aikaa viettää, nopeasti muutamassa piipahtanut. Lupaan korjata tilanteen pian ja vierailla teidän kaikkien ihanissa blogeissa katsomassa mitä teille kuuluuu..:)


Meillä on tämä viikko sairasteltu. Benjamin on ollut kovassa kuumeessa ja flunssainen.
Missään muualla ei ole ollut hyvä kuin äidin sylissä! :) Ihanaahan tuo on, olla jollekin korvaamaton..mutta myös välillä vähän raskastakin..


Tänään oltiin ekaa kertaa viikkoon ulkoilemassa. Leikittiin ensin vähän puistossa, sitten laskettiin mäkeä ja olihan meillä eväätkin mukana. Ne nautittiin suuren vanhan puun oksien alla. Ihan paras paikka kuumalle kaakaolle!






 Harmi kun en saa teille kuvaa meidän evästauon puusta. Isäkin kököttää niissä kuvissa..:)

Meillä oli oikein ihana ulkoiluretki ja pakkasta mukavasti -9, muttei tuullut, niin kelikin oli mitä onnistunein. 


Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille! :)

13 kommenttia:

  1. Ihana retki teillä kuulostaa olleen. Tuollaiset retket ovat kyllä huippuja. Mekin meinattiin tänään lähtä, mutta ei tarjennut, pakkasta -20 ja kova tuuli, hyrrrr.. liian kylmä, vaikka pohjosen tyttö olenkin :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Kyllä lapsen sairastaminen on todella raskasta. Toivottavasti nyt pysytte terveenä!

    VastaaPoista
  3. Niin suloiset lapset,punaposkiset.....
    Skön lördagkväll!!!
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  4. onpa sulla kauniita kuvia täällä :)
    piti heti tulla kurkkiin ku näin sun kommentin Johannan blogissa et oot ostanu Canon 500D:n, joka päätyy mullekin pikapuoliin :). et hyviä kuvia näyttää tulevan ;)

    VastaaPoista
  5. Hei,

    Löysin blogiisi toisen blogin kautta. Ihania kuvia ja suloiset lapset sinulla! Kotisi on tosi viehättävä ja upea takka kruunaa olkkarin! Pakkohan sitä oli lukijaksi jäädä, että näen näitä ihania kuvia jatkossakin! :)

    Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  6. Ihana retkipäivä ja toivotaan, että pieni potilas paranee kunnolla. Meillä pienempi myös yskäinen ollut ja korvatulehdukseen kuuri. Mukavaa kolmatta adventtia teidän perheelle!

    VastaaPoista
  7. Hyvä kun olette parantuneet :) Kivoja tuollaiset retket.

    VastaaPoista
  8. Ihana retki:-)
    Mukavaa 3 adventtisunnuntaita<3

    VastaaPoista
  9. Kiva, että olette jo tervehtyneet ja päässeet ulkoilemaan. Talvikin on ihanaa aikaa ( jos ei ole liikaa tuiskua ja pakkasta ;).Ihania kuvia ja suloisia lapsukaisia!

    Viettäkäähän mukava ja leppoisa Sunnuntai!

    Ps: blogissani olis sinulle jotain...

    VastaaPoista
  10. suloiset pikkuiset:)
    leppoisaa adventin iltaa sinne<3

    lämmöllä
    Päivi

    VastaaPoista
  11. Kiva kuulla että siellä jaksellaan paremmin. Jo vähän huolestuin kun teitä ei ole näkynyt. Talviretki on ollut varmasti hauska ja mukava kaikille. Aikuisenakin on mukava kaivaa ne eväät esiin, saati sitten lapsista:)

    VastaaPoista
  12. Nuo ovat niitä hetkiä mitkä jäävät mieleen:) Tässä kauniissa talvisäässä kyllä kelpaakin ulkoilla, maisemat ovat kuin postikortista. Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  13. Teidän retki vaikutti oikein ihanalta :) Meillä tehtiin samanmoinen eväsretki viime vknloppuna, mutta se tehtiin omalle takapihalle ;)

    Toivon mukaan olette jo tervehtyneet! Mukavaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista